A fi femeie – o arta

“Femeia… frumusete, fascinatie, mister si putere.

  Femeia… cantec, poezie, imn.

  Femeia… iubita, mama, muza, savant, sfanta.

  Dar mai presus de toate si inainte de orice, FEMEIE.”

 (asculta versurile Svetlanei Sauciuc)
Femeia a incitat omenirea de secole. Pentru Ea s-au ridicat temple, pentru Ea s-au purtat razboaie, pentru Ea s-au scris poezii, pentru Ea s-au tinut serbari… O lume fara femeie? Nu ar putea sa existe.
Astazi, mai frumoasa ca oricand, dar mai inconstienta ca oricand de adevarata sa natura, Femeia a pierdut mult din marea sa fascinatie.
Femeia contemporana este tentata de egalitatea in drepturi, in domeniul muncii si al stiitţei, fiind entuziasmata de posibilitatea de a dobandi pozitii detinute pana nu demult de barbati, ceea ce nu este un lucru rau, dar acest entuziasm trebuie sa fie insotit si de pastrarea si amplificarea caracteristicilor feminine.

Femeia se poate instrui, poate lucra stiintific, profesional sau obstesc, dar acasa si in dragoste ea trebuie sa fie si sa se manifeste ca Femeie.
Nici o emancipare nu o poate absolvi de reponsabilitatea sa de FEMEIE, iar calea cea mai sigura pentru constientizarea feminitatii ar fi si este intoarcerea, regasirea femeii prin spiritualitatea autentica. Deoarece „O femeie, cu cat este mai spirituala, cu atat ea este mai femeie”.


PARTICIPI LA:
12 Iulie                    –  Femeia… frumusete, fascinatie, mister si putere
19 Iulie                    –  Femeia… cantec, poezie, imn
26 Iulie                    –  Femeia… iubita, mama, muza, savant, sfanta
02 August              –  Dar mai presus de toate si înainte de orice, FEMEIE
09 August              –  7 tipuri de charisma feminina
O seara in care fiecare descopera aspecte noi si nebanuite ale fiintei sale. O seara in care inveti sa fii dincolo de ceea ce esti in fiecare zi, regasindu-te mai complet, mai treaz in inima si in spirit.
Inveti despre:
 – amplificarea feminitatii folosind efectele planetelor
 – rolul spontaneitatii si inteligentei pentru o relatie de cuplu fericita 
 – cum iti amplifici senzualitatea folosind mirosul, gustul 
 – culoare si elevare artistica 
– simbolurile pentru transfigurare 
– cum sa ai o viata de cuplu fericita. rolul transfigurarii si al comunicarii
– cum să devii un zeu sau o zeita, pentru tine, pentru relatia ta de cuplu. intelegerea psihologiei masculine si feminine. importanta spontaneitatii
– ce facem cu dependenta interiora fata de barbat. erotism si implinire. mancaruri afrodisiace. rolul surprizelor
Modalitate de lucru: metode si procedee din psihologie, tehnici de meditatie in plan subtil, dar si procedee si tehnici spirituale specifice traditiilor spirituale. Aceste procedee sunt imbinate cu metode din psihologia grupurilor si psihologia comportamentala.
In relatiile lor cu barbatii, cele mai multe femei asteapta sa fie iubite, sa primeasca dragoste, sa fie dependente de ceva exterior, care sa le ofere dragostea, iar atunci cand ele o manifesta (dragostea), asteapta ceva in schimb. Un mic troc pe care majoritatea femeilor il fac. Femeia constienta, femeia care se iubeste pe Sine, femeia care are o credinta constienta este libera, este femeia care stie sa iubeasca, care stie sa daruiasca aiubire. Iubirea presupune libertate, neconditionare, daruire plenara. Sa poti sa te darui plenar fara a te intreba ce va fi maine, dar sa ai credinta ca atunci cand te daruiesti din iubire, aceasta, mai devreme sau mai tarziu va veni si te va invalui cu aripa ei calda. Putine femei au cu adevarat aceastã credinta constienta, caci daca ele ar manifesta-o, atunci lumea s-ar transforma.

Femeia trebuie sa devina constienta de rolul sau extraordinar in societate si de importanta intregii sale manifestari. Ea trebuie sa devina la fel de constienta ca si olarul care isi modeleaza vasele, in acest context vasul fiind barbatul, dar si intreaga lume in care traim. In momentul in care un barbat are de-a face cu o Femeie, il vom vedea cum se transforma sub dragostea Femeii precum lutul sub mana olarului. De aceea, femeia va trebui, mai mult decat barbatul, sa se straduiasca sa se desavarseasca, deoarece prin desavarsirea ei va produce desavarsirea acestei lumi, prin transformarea ei constienta se va produce transformarea benefica a intregii lumi.
Te insoteste in aceasta incursiune:
 SVETLANA SAUCIUC – scriitoare si trainer

SURPRIZA:

Svetlana Sauciuc – autoarea cartii ”Arta de a fi femeie” ofera 5 dintre cartile sale, prin tragere la sorti.
o participanta din cadrul fiecarui workshop va avea placuta sansa sa primeasca 
o carte cu autograf din partea autoarei!
„Nu exista bijuterie superioara femeii,
Nu exista conditie superioara aceleia a  femeii,
Nu exista fericire,
Nu exista putere,
Nu exista regat,
Nu exista frumusete care sa se poata compara cu cea a femeii,
Nu exista, nu a existat si nu va exista un loc sacru
Asemanator cu femeia.”  
 (Shaktisangama Tantra)
Anunțuri